Chemisch Toilet of plaszuil huren? HJVERHUUR voor de beste service!

Bij HJVerhuur huurt u ook uw chemische toiletten of plaszuilen voor uw evenement of feest. Ook bij verbouwingen thuis, op kantoor of op de bouw kan vanwege het ontbreken van voorzieningen een chemisch toilet uitkomst bieden. Altijd schoon, fris en gebruiksvriendelijk van binnen door toepassing van biologisch afbreekbare middelen.

Het door HJVerhuur aangeboden Chemisch Toilet is een zeer luxe variant is zeer comfortabel en beschikt ook over een handwas gelegenheid!

LUXE CHEMISCH TOILET MOBIEL

LUXE CHEMISCH TOILET MOBIEL. Twee luxe chemische toiletcabines staan op een wagen en toegankelijk d.m.v. een traanplaten trap.

Grote voordeel aan deze wagen zijn: geen water af en toevoer nodig, wagen is klein en licht kan bijna overal geplaatst worden, alleen 220 volt aansluiting nodig.

Deze luxe chemisch toiletcabine geeft de ruimte aan: 1x dames toilet en 1x heren toilet. Overige voorzieningen in deze cabines: Verlichting, wastafel, handwas, zeep dispensers, spoelsysteem, spiegel, traanplaten oploop trap en toiletpapier.

toiletwagen huren voor 2
toiletwagen huren
toiletwagen huren

CHEMISCH VIP TOILET MET SPOELMOGELIJKHEID

Onze 1 persoons- chemisch VIP toilet met spoel mogelijkheid is ideaal voor als u een extra toilet nodig heeft bij een verbouwing of een klein feest.

Deze uitvoering is de luxer dan de standaard uitvoering onder de chemisch toiletten. D.m.v. een voet drukknop kan er namelijk gemakkelijk gespoeld worden.

Deze unit beschikt over 1x urinoir en 1x toilet.

dixie huren 2
dixie huren 4
dixie huren 3

CHEMISCH TOILET MET SPOELMOGELIJKHEID

Onze 1 persoons- chemisch toilet met spoel mogelijkheid is ideaal voor als u een extra toilet nodig heeft bij een verbouwing of een klein feest.

Deze uitvoering is de luxer dan de standaard uitvoering onder de chemisch toiletten. D.m.v. een hendel kan er namelijk gemakkelijk gespoeld worden.

Deze unit beschikt over 1x urinoir en 1x toilet.

Dixie binnenkant
dixie huren 6

CHEMISCH TOILET ZONDER SPOELMOGELIJKHEID

Dit 1 persoons- chemisch toilet zonder spoel mogelijkheid is ideaal voor als u een extra toilet nodig heeft bij een verbouwing of een klein feest.

Deze uitvoering is de standaard uitvoering onder de chemisch toiletten en  beschikt over 1x urinoir en 1x toilet.

dixie huren 1
dixie huren

PLASZUIL

De plaszuilen van HJVerhuur zijn ideaal voor elk feest of evenement.

Ze geven plaats voor 4 personen en heeft een inhoud van 450l dat is voldoende voor ca. 1400 bezoeken.

toiletzuil huren